Skråblikk på 2019

Å tre tilbake.jpg

Det er ingen tvil om at vi er inne i en tid som går fryktelig fort og selv for oss som forholder oss til en dimensjon hvor tiden er lineær og rommet har en begrenset form, merker vi at noe nytt er i emming.

Jeg har forsøkt å få litt klarhet i hva året 2019 kommer til å innebære og her er informasjonen jeg får;

RASKE SKIFTER

Aller først blir jeg vist et bilde av et stort tre, helt uten blader, men plutselig er det en bevegelse på himmelen som skaper en total forandring. Treet er ikke lenger brunt og nakent, men dekket av grønne blader og fullt av liv. Som om årstiden skiftet på et øyeblikk.

Så ble jeg fortalt at dette symboliserer det nye året hvor raske skifter er et mektig stikkord. De velkjente syklusene og prosessene vi er så vant til å navigere etter, er på vikende front - om vi vil. I det vi kommer i kontakt med en høyere bevissthet og har opparbeidet oss tilstrekkelig selvinnsikt, vil vi ikke lenger holde oss selv tilbake, men oppdage at vi kan operere utenfor den linjære tiden og oppleve at alt er synkronisert, nærmest magisk vil jeg si ;-)

FINNE VÅR PLASS

Det neste bildet er av en trekant som symboliserer at i alt vi skaper trenger vi hverandre for å fullbyrde et potensialt her på jorden. Nå entrer vi den fasen hvor vi skal kjenne vår plass og det vil ikke lenger være mulig å “henge oss på” andres drømmer, andres prosjekter uten at vi har en definert rolle som medspiller. Vi blir gitt muligheten, dette året, til å finne vår genuine plass, i oss selv og siden i samhandling med andre.

Om vi fortsatt velger å “følge etter” i mangel på egen retning eller inspirasjon, vil vi møte unødvendig mye avvisning som fortsetter å nære følelsen av å ikke være god nok. Men vi blir ikke egentlig dyttet bort eller dømt, vi blir bare minnet om at vår ressurser er ønsket et annet sted. Å forstå sin egen hensikt, er å avsløre vår sanne identitet.

Det er når vi tar ansvar for å fylle vår plass, vi medvirker til skapelsen av helt nye strukturer, en vesentlig faktor i året som ligger foran oss.

FORLØSE OFFERET

Den neste beskjeden handler om at nøkkelen til denne forståelsen er å nøytralisere vårt eget “offer”, aspektet i oss søker trøst og lindring i stedet for å ta ansvar for å skape virkeligheten slik vi faktisk ønsker at den skal være.

Denne tilstanden har nok lagt snubletråder i veien form mange av oss, men nå blir vi gitt muligheten til å nøytralisere den ved å ta ansvar for absolutt alle våre opplevelser.

“Offeret” er i sin dypeste vibrasjon kampen for rettferdighet, på vegne av oss selv og andre. I den nye energien er ikke dette en del av konseptet i det hele tatt, kampen har utkjempet sitt siste slag i det vi velger å ta plass på en ny frekvens.

PÅ VEI MOT LYSET

Året som vi allerede er godt på vei inn i, vil utfordre oss, men også gi oss et lys å navigere etter. Vi blir tilbudt en vei ut av den mørke tunellen og for de som kjenner seg rede, blir det mulig å legge fra seg det som holder en tilbake og gå inn i opplevelsen av å være fremme.

Å entre lyset er en krevende øvelse for der blir alt avslørt, vi blir gjennomskuet og det vil ikke lenger finnes noe sted å gjemme seg bort. Så frykten for lyset er helt reell for mange av oss og for noen er det behov for et litt lenger opphold i mørket og det er også helt fint så lenge vi tar ansvar for at det er et valg vi har tatt og ikke noe som er pådyttet oss av andre. Da nærer vi nemlig offeret igjen og det tjener ikke lenger vår egen hensikt.

VERDEN

Vi går inn i en tid med raske skifter og store omveltninger. Dette som foregår i sammenheng med såkalt global oppvarming, er polene som skifter og som vil påvirke alt liv på jorden slik vi kjenner det i dag. Vi har kommet til dette punktet hvor det ikke lenger er mulig å holde tilbake for det faktum at jordens rytme skifter og at vi er en del av den rytmen så lenge vi oppholder oss her.

Skiftene vil føre oss til forløsningen av helt nye potensialer og uansett hvordan vi forsøker å tvinge fremtiden inn i fortidens mal, vil vi ikke kunne vinne frem. Men vi kan tilpasse oss og justere vårt eget forhold til planeten vi besøker og derved bidra til at endringene får gå sin gang, slik de skal.

Det vil utvises store motsetninger og mye vil bli avslørt dette året. Sannheten kommer på bordet og frykten vår vil bli påkalt for å nære det som var. Vi skal være oppmerksom på at vi velger nå, å nære frykten eller å gi vårt bidrag til at tilliten kan høyne den kollektive bevisstheten ytterligere.

Et skifte er allerede iverksatt og tiden løper fra oss dersom vi ikke våger å gå i oss selv og ta ansvar for den rollen vi faktisk har som i funksjon av å tjene Moder Jord. Hun trenger oss nå og vi trenger henne.

Å være Moder jords tjener, er et godt sted å være når vi bare stoler på at hun tar vare på oss.

MARS 2019

Mange vil oppleve et skifte i måneden mars 2019 så ta de valgene du trenger å ta før den tid, så er du klar når du blir påkalt.

Og helt til slutt;

Jeg har stor tro på dette året, for meg var 2018 nokså krevende og da kommer 2019 med mange muligheter for forløsning.

Energiene ser lyse ut, men det buldrer litt under overflaten så TRO og TILLIT er nøkkelord for oss som ønsker å være med på å dytte verden i riktig retning. Vi trengs som motvekt nå når de gamle strukturene knaker i sammenføyningene og det sterkeste våpenet vi har, er å trekke oss tilbake for å unngå å nære det vi ikke liker. Enten det handler om verdenspolitikk eller nære relasjoner er det gjerne i møte med tomrommene vi tvinges til å skape noe nytt.

Og du - husk at det er i gleden vi finner det vi leter etter, det er når vi ler vi ligner mest på oss selv :-)