Velkommen

Hei igjen og velkommen til min nye blogg :-)

Jeg har lenge skrevet det mange kaller "dagens Tørum", på Facebook, men plutselig en dag var lysten til å skrive, helt borte. Noen ganger trenger vi å være i vårt helt personlige rom mens vi søker og når jeg spurte mine hjelpere om hvorfor jeg hadde et så inderlig behov for å være alene, var svaret; 


"Stillhet mens du lytter etter dette nye, den nye rytmen, den nye pulsen, den nye tonen i deg". 

Og med ett fikk det en mening, denne stadige søken etter et rom uten forstyrrelser. Jeg vet ikke helt om jeg har funnet tonen enda, men det nærmer seg og stadig får jeg noen overraskelser fra naturen rundt meg, tegn på at jeg har åpnet for å se noe som før var skjult. 

 Jeg er klar igjen nå, klar til å dele og snart kommer det noen refleksjoner, basert på de nye innsiktene jeg har fått de siste månedene, som å gå gjennom det ene store vendepunktet etter det andre...

Men først av alt; velkommen hit også er det fint om du deler, for når vi er mange, blir jo "heiaropene", lettere å høre, uansett hvor vi er! 

Og du... vær litt tålmodig med meg mens jeg utforsker teknologien. Jeg tar sats og gjør som jeg pleier og sier til meg selv "Jeg bare gjør det!". Hopper ut i det igjen, og glemmer at dette er noe jeg ikke kan for det er veldig lenge siden jeg mestret ascii koder og spesialutviklede linjaler, men jeg husker slitet med "go-to" funksjonene ;-)

 

Batman i badekaret.jpg